Pocetna - Macedo HRM

Во потрага сте по сигурна работа?

Вие сте на вистинското место.

ЗА ДА КОНКУРИРАТЕ ЗА НЕКОЈА ОД РАБОТНИТЕ ПОЗИЦИИ ВО ХРВАТСКА, ПОТРЕБНО Е:

 • Да имате помегу 18-55 години;
 • Копија од пасош во боја ( Важечки пасош од РСМ – Република Северна Македонија , со рок на важност од најмалку 1 година или пасош од ЕУ земја);
 • Да испратите ваше CV на латиница на следниот мејл: info@macedo.mk
 • Диплома за завршено средно образование/ сведителство од основно образование, преведена на хрватски јазик;
 • ПОТВРДА ЗА КАЗНЕНА ЕВИДЕНЦИЈА издадена од судот во градот каде што сте родени, по член 106, за Работа во Хрватска , со потпис од судијата;

Готвач

Работник во кујна

Бармен / Шанкер

Собарка

Хигиеничар

Хаус мајстор

Рецепција

Wellness терапевт

Козметичар

Портир

Градинар

Општ работник

Работа во луксузни хотели и ресторани на повеќе атрактивни локации во Хрватска. Одлични услови за работа, можност за напредување и усовршување на Вашата кариера.

Продавач / продавачка

Магационер

Работа во познати маркети на повеќе локации во Хрватска. Одлични услови за работа, можност за долгорочно вработување, напредување и усовршување на Вашата кариера.

Wellness терапевт - Спа терапевт

ЗА ДА КОНКУРИРАТЕ ЗА НЕКОЈА ОД РАБОТНИТЕ ПОЗИЦИИ ВО СЛОВЕНИЈА ПОТРЕБНО Е:

 • Да имате помеѓу 18-50 години;
 • Копија од пасош во боја ( Важечки пасош од РСМ – Република Северна Македонија , со рок на важност од најмалку 1 година или пасош од ЕУ земја);
 • Да испратите ваше CV на латиница на следниот мејл: info@macedo.mk;
 • Диплома за завршено средно стручно образование ( машински или електро ) , за стручните работни позиции;
 • ПОТВРДА ЗА КАЗНЕНА ЕВИДЕНЦИЈА издадена од судот во градот каде што сте родени, по член 106, за Работа во Словенија, со потпис од судијата;

Предност во аплицирање имаат следните кандидати:

 • Искуство со работа во фабрика од автомобилската индустрија
 • Искуство во металостругарска и машинска индустрија

Оператори во реномирани фабрики од автомобилската индустрија

 

Wellness терапевт - Спа терапевт

ЗА ДА КОНКУРИРАТЕ ЗА НЕКОЈА ОД РАБОТНИТЕ ПОЗИЦИИ ВО СЛОВАЧКА ПОТРЕБНО Е:

 • Да имате помеѓу 18-50 години;
 • Копија од пасош во боја ( Важечки пасош од РСМ – Република Северна Македонија , со рок на важност од најмалку 1 година или пасош од ЕУ земја);
 • Да испратите ваше CV на латиница на следниот мејл: info@macedo.mk;
 • ПОТВРДА ЗА КАЗНЕНА ЕВИДЕНЦИЈА издадена од судот во градот каде што сте родени, по член 106, за Работа во Словачка, со потпис од судијата;

Оператори во реномирани фабрики од автомобилската индустрија

 

Wellness терапевт - Спа терапевт

Дополнителни информации:

Сите кандидати кои се заинтересирани за работа во некоја од следниве дестинации:

Хрватска, Словенија и Словачка, ги добиваат сите потребни информации од нашата агенција, како и насоки во делот на аплицирање и подготовка на потребната документација.

Мацедо ХРМ - Ваша лиценцирана агенција

За нас

Мацедо ХРМ е лиценцирана агенција за посредување за вработување во земјата и во странство, која соработува со проверени работовачи од Хрватска, Словенија и Словачка.

Нашата примарна цел е олеснување на вработувањето на кандидати кои бараат стабилна работа во странство , можност за напредок во кариерата и градење на сигурна иднина.

Бидете дел од големиот број задоволни кандидати и заедно со Мацедо ХРМ бидете на чекор од остварување на Вашиот сон.

Љубиша Анастасов

Директор

Симона Цветковска

Специјалист за човечки ресурси

Јасмина Стојанова

Проект менаџер

Јасмина Ѓошева

Проект менаџер

Катерина Панчевска

Проект менаџер

Димитар Филипоски

Проект менаџер

Ѓулбер Лимановска

Агент за продажба

Снежана Ќуксановиќ

Агент за продажба

Стојна Николовска

Агент за продажба

Лиценцирана агенција
Проверени работодавачи
Бесплатна Регистрација

(Агенција Мацедо ХРМ не наплатува провизија во посредување за вработување)

Помош во процесот на комплетирање и доставување потребна документација
Комплетна поддршка и комуникација со кандидатите вработени во странство

Задоволството на вработените е Наш приоритет. Нашата цел е да се изгради долгорочна соработка со нашите вработени,како И со нашите клиенти. Ние сакаме да бидеме прв избор во пополнуванје на слободните работни места. Задоволните вработени придонесуваат за поефикасно работенја на работа И според тоа подобри резултати и на Самиот работодавач. Гриžата за работниците е наша задача.

Scroll to Top